Jelentkezés

Hogyan lehetsz minősített tetováló

A Minősített Tetováló oklevelet egyszerűen igényelhetik e-mailen keresztül.

Ha kimaradtál az első oklevelek kiosztásából, az nem jelenti egyértelműen azt, hogy nem lehetsz Minősített Tetováló, mindössze csak annyit, hogy a több száz kolléga közül nem ismerjük eléggé mindenki munkásságát. 

  • A beérkező kérelmeket minden esetben a Szakmai Bizottság fogja elbírálni, kizárólag szakmai szempontok alapján.
  • A minősítés megszerzéséhez a szakmában minimum eltöltött 2 év szükséges. 
  • Fontos, hogy csak az alkalmazotti státuszban, illetve egyéni vállalkozóként működő kollégák szerezhetnek oklevelet, tehát nem támogatjuk az otthon/feketén dolgozókat
  • A jelentkezéshez töltsétek le, és pontos adatokkal töltsétek ki a mellékleteket, ami tartalmaz egy kérvényt, egy kérdőívet valamint egy jelentkezési szabályzatot. A teljes kitöltés hiányában nem tudjuk elfogadni a jelentkezéseket.
  • Csatoljatok 10 db munkát, illetve 5 darab rajzot, amely leginkább jellemző a stílusotokra, munkásságotokra.
  • Az e-mailben tárgyként csak a teljes neveteket tüntessétek fel.
  • Megkérnénk titeket, hogy ne maxiumum felbontásban, küldjétek a képeket, esetleg több emailben próbáljátok meg, mert a megnövekedett fogralom miatt a kliensünk nehezen kezeli őket.

Fontos!

Mivel az adatok feldolgozása és a bizottság munkája is sok időt igényel körönként kerülnek majd elbírálásra és kiosztásra az oklevelek, ez azt jelenti, hogy akár több hónapot (2-3) is várnotok kell az oklevél kézhezvételéig. Kérjük legyetek türelemmel!

Mivel a Minősített Tetováló oklevél nem tagsághoz kötött, hanem egy független kezdeményezés, így a TSZEE és MTSZ tagság nem jelent automatikus felvételt a minősített tetoválók közé. Az elbírálás minden esetben kizárólag a Szakmai Bizottság döntésén múlik.

A Minősített Tetováló oklevél nem megvásárolható, valamint nem is továbbruházható. Az oklevél megszerzése eddig is szakmai eredmény alapján történt, térítésmentesen, ezután is ingyenes lesz.

Ha bárki eladásra kínál ilyen oklevelet, illetve pénzt,  vagy más ellenszolgáltatást kér érte, azonnal jelezzétek felénk!


.Az oklevél a Szakmai Bizottság által súlyos etikai vétség, a kezdeményezés szellemiségével ellentétes viselkedés esetén visszahívható.


A jelentkezéshez szükséges mellékletek

A kitöltött jelentkezési csomagot valamint a a munkákat és rajzokat az

  info@minositett-tetovalo.hu 

emailcíre küldjétek.

Hogyan lehetsz bizottsági tag


Jelentkezhetsz bizottsági tagnak, amennyiben rendelkezel a szakmában eltöltött 10 évvel, valamint kellő szakmai elhivatottságot érzel magadban ahhoz, hogy előremozdítsd a magyarországi tetováló szakmát. 

Küldj nekünk emailt az info@minositett-tetovalo.hu címre, amiben leírod miért lennél megfelelő erre a pzícióra, és felvesszük veled a kapcsolatot!